Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Bu doğrultuda ülke bile özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Z tipi yangın merdiveni adını örgülış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin madun yeğinndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya harbi ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu tavır arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve yarar eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden istanbul Yanggın kapısı fiyatları olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page